Project #004 | Zonnepanelenactie Assendorp

Collectieve wijkaanpak

Duurzaam energie opwekken en geld besparenDe collectieve wijkaanpak om samen zonnepanelen in te kopen is goedkoper, leuker en efficiënter. Ook helpt het mensen die geen interesse hebben in duurzaamheid over de streep. De actieve bewoners hebben veel aandacht besteed aan het selecteren van een aanbieder, die lokaal is, goede kwaliteit en service verleent en een eerlijke prijs vraagt. 

Zonnepanelen voor mensen mét en zonder dak

Dit voorjaar organiseert 50tintengroenAssendorp opnieuw een zonnepanelenactie voor mensen met én zonder plek op hun eigen dak. Deze keer met een zonnebloemwedstrijd met een gratis zonnepaneel voor de winnaar. Er komt een nieuwe aanbieder voor panelen op je eigen dak en we hebben een aanbod samen met de Zwolse energiecoöperatie Blauwvinger Energie voor zonnepanelen als je geen plek op je eigen dak hebt.

17 maart 2020 19.30 uur online bewonersavond

Voor ieders gezondheid hebben we de bijeenkomst in De Enk afgelast. In plaats daarvan kan je vanuit je eigen huiskamer online meedoen aan de avond via een webinar.

Hoe werkt het?
Zoom is een webtool voor videocalls. Klink op deze link: https://zoom.us/j/334238926 en dan wijst het zich vanzelf. Je krijgt eerst een pop up met de vraag of je Zoom toestaat op je computer, daar moet je op OK klikken en vervolgens nogmaals op OK als wordt gevraagd: 'join by computer audio'.

Eerst even testen!
Als je voor het eerst gebruik maakt van Zoom, dan is het handig om het programma even te testen om te zien of beeld en geluid naar behoren werken, eventuele problemen kun je namelijk niet tijdens de ‘call’ oplossen. Dit kan via https://zoom.us/test. Het kost slechts een paar minuutjes.

Aanmelden kan via welkom@50tintengroenAssendorp.nl.

Wie heeft de grootste?

Dit jaar combineren we de zonnepanelenactie met een wedstrijd voor de hoogste zonnebloem in Assendorp. Bij de uitnodiging voor de zonnepanelenactie krijgen mensen een zakje zonnebloemzaadjes. Als je die niet in de bus hebt gekregen, kun je een zakje met zaadjes op de bewonersavond krijgen. In september meten we wie de grootste zonnebloem heeft. De winnaar krijgt een gratis zonnepaneel: als onderdeel van de actie of een los reispaneel. Meer informatie over de actie en de wedstrijd met reglement lees je op www.50tintengroenAssendorp.nl/zonnebloemwedstrijd

Zonnepanelenactie 2019

Het Zwolse bedrijf Nooter is in 2019 uitgekozen. Hieronder vind je het aanbod. Je kunt nog steeds gebruik maken van dit aabod.

Op de bewonersavond van 12 februari 2019 is het aanbod gepresenteerd. Ondertussen hebben 120 mensen een vrijblijvende offerte aangevraagd. Nooter is met de afwikkeling bezig. Vanwege de grote belangstelling duurt dat langer dan gepland.

Nooter biedt korting voor Assendorp:

Bij meer dan 5 opdrachten 1,5 % korting, bij meer dan 10 opdrachten 3% korting.
Begeleiding BTW teruggave tegen gereduceerd tarief van € 133,10 incl btw. 

Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met jouw straatambassadeur.

Of met Kirsten via welkom@50tintengroenAssendorp.nl

Voor contact met Nooter kun je een mail sturen naar n.huisman@nooter.nl

Prijslijst zonnepanelen met verwachte jaaropbrengst


Image