#43 | 25 oktober 2021 | Win gratis vloerisolatie

Onze huizen in Assendorp zijn in de basis slecht geïsoleerd. Niemand dacht na over isolatie in de tijd dat onze huizen werden gebouwd. Nu de gasprijzen exploderen moeten we van onze nadelen een kans maken. De beste manier om de energierekening te verlagen is door je huis te isoleren. Voor veel huiseigenaren is dat een flinke uitdaging.

Wat je reden ook is, geen tijd, geen spaargeld of twee linkerhanden, dit is je kans om je huis energiezuiniger te maken. Is de situatie in jouw huis dramatisch? Doe dan mee aan de winactie, want we geven twee vloerisolaties weg! 

Doe je mee? Dat kan op twee manieren 

1. Het slechtst geïsoleerde huis

Is jouw huis slecht geïsoleerd en wil je dat veranderen? Wat je reden ook is, iedereen met een koophuis in Assendorp mag meedoen. Het slechtst geïsoleerde huis wint gratis vloerisolatie. Stuur je naam en adres naar welkom@50tintengroenassendorp.nl onder vermelding van ‘Winactie slechtst geïsoleerde huis‘. Je krijgt dan via mail een link naar het Hoomdossier. Daarin beantwoord je vragen over de staat van je woning, zoals het type dak, de isolatie en het aantal bewoners. (Onderaan dit bericht vind je een paar screenshots van vragen uit het Hoomdossier) Het lijkt misschien ingewikkeld, maar dat vis het niet. Je kunt altijd hulp vragen via de chat-functie, of met ons mailen, we helpen je graag.

Als je genomineerd wordt als kanshebber voor slechtst geïsoleerde huis, komen we bij je thuis kijken tussen 12 en 18 november. Het slechtst geïsoleerde huis wint een gratis vloerisolatie.

2. De origineelste foto

Maak een originele foto van de meest dramatische situatie in jouw huis. Pak de camera en leg vast waar de tocht met zijn koude vingers door de kieren komt, fotografeer de dikke vloerkleden die je gebruikt om opkomende kou niet te voelen, of pak dat moment dat je weer met drie dekens en een muts op de bank zit. De origineelste foto waar de dramatische situatie het beste op staat, wint een vloerisolatie. Stuur je naam, adres en foto naar welkom@50tintengroenassendorp.nl onder vermelding van ‘Winactie origineelste foto’.

Spelregels voor de winactie

  •       stuur vóór 12 november je foto of de vragenlijst op 
  •       je mag aan beide wedstrijden meedoen, maar uiteraard kun je maar één vloerisolatie winnen
  •       medewerkers van 50 tinten groen Assendorp mogen niet deelnemen
  •       over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden 
  •       alleen voor huiseigenaren van een koopwoning, niet voor huurhuizen
  •       je huis staat in Groot Assendorp
  • Alle inzendingen krijgen gratis advies van een van onze energiecoaches én een ‘kleine maatregelen-pakket’ met radiatorfolie, tochtstrips, een brievenbusmond en een deurdranger. 
  • Als je genomineerd wordt als kanshebber voor slechtst geïsoleerde huis, komen we bij je thuis kijken tussen 12 en 18 november. 
  • De winnaar wordt 18 november bekend gemaakt op de Isolatieavond, waar iedereen welkom is. Wil je anoniem meedoen? Dat kan! Geef dan aan in je mail: ik wil anoniem blijven en wil niet dat mijn naam bekend wordt gemaakt op de isolatieavond. Uiteraard weet de jury dan wel je naam, maar zij hebben dan geheimhoudingsplicht.
  • Je ontvangt de prijs in de vorm van een waardebon om te besteden voor een grote isolatiemaatregel van dit bedrag bij desbetreffende sponsor. 
Dit najaar samen met ons je energierekening te lijf? Bekijk al onze acties op www.50tintengroenassendorp.nl/najaarsactie