Contact


Wie zijn wij?

Contact:
Wil je meedoen, straatambassadeur worden of heb je vragen? 
Neem dan contact op met de straatambassadeur uit jouw straat.
Of stuur ons een mail: welkom@50tintengroenassendorp.nl

 

 

Deze website draait op groene stroom!

 

Website:
Arnoud Luiten
Email: a_luiten@hotmail.com

Groen&Water:
Adriaan Mosterman 

Email: adriaan@mosterman.net
Mobiel:  06-466 26 676

Wijkaanpak isolatie, besparing en duurzame energie:
Kirsten Notten
Email: kirsten.notten@energiesamen.nu
Mobiel:  06-249 88 059

Mobiliteitsmakelaar:
Arjan Broer 
Email: a.broer@heelbreed.nl
Mobiel:
06-148 01 303

Wij zijn ook actief op:

Facebook: https://www.facebook.com/50tintengroenAssendorp/
Instagram: https://www.instagram.com/50tintengroenAssendorp/


Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van 50 tinten groen!

 
Image
 

Welke straten zijn al actief?
Hoe het begon…


Het begon met het afgraven van vervuilde grond in de Seringenstraat. De bewoners en gemeente grepen dat meteen aan om de straat te vergroenen met geveltuintjes en groene daken en voor waterberging te zorgen met regentonnen en waterschuttingen. Dat was 2017.

Dat inspireerde buren en bekenden uit de Sallandstraat en Eendrachtstraat om ook geveltuintjes aan te leggen en op een enkele parkeerplek bomen te planten. Klimaat Actief Assendorp was geboren. Tegelijkertijd begonnen mensen zonnepanelen te leggen en hun huis drastisch te isoleren. Ze wilden de buren helpen om dat ook te doen. Met de Zwolse energiecoöperatie Blauwvinger Energie zijn ze, onder de naam 50 tinten groen Assendorp, begonnen met een collectieve wijkaanpak voor verduurzaming van de huizen. De Verenigingsstraat, Ten Oeverstraat en Hortensiastraat sloten aan.

 De Seringenstraat werd in de zomer van 2018 leefstraat, en had 6 weken een autovrije straat. Ondertussen had de gemeente onderzoek gedaan naar de parkeerdruk in de wijk. En stelde een mobiliteitsmakelaar aan om duurzame mobiliteit te regelen, bv met elektrische deelauto’s, op afstand parkeren en elektrische bakfietsen. 

 Nu werken de projecten rond groen, water, verduurzamen huizen, warmte en mobiliteit samen onder de naam: 50 tinten groen Assendorp. Het project is volop in ontwikkeling. Er zijn nog vele andere groene, klimaatvriendelijke acties mogelijk en er zijn nog meer straten die mee kunnen doen. Schroom niet om contact op te nemen.


Vlieg met ons mee naar een groen en duurzaam Assendorp!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie ondersteunt dit project?


 

Dit project is financieel mogelijk dankzij:
Gemeente Zwolle, provincie Overijssel, Waterschap Drents Overijsselse Delta.

Het project krijgt ondersteuning van:
de Zwolse energiecoöperatie Blauwvinger Energie, het energieloket Verbeter & Bespaar, Buurkracht.

We werken samen met:
De Assendorper, Windesheim Honours CollegePrivacyverklaring 50 Tinten Groen Assendorp


Wij van 50 Tinten Groen Assendorp (kvk 77437578)  ontvangen diverse gegevens van mensen die contact met ons opnemen via onze website, maar natuurlijk ook van iedereen die zich bij ons inschrijft voor acties, offertes en informatie avonden. Op deze pagina leggen wij je uit welke gegevens we van je verwerken en waarvoor en hoe wij je gegevens gebruiken.

Gegevens bij opvragen informatie

Als je contact met ons opneemt via een contactformulier op onze website voor een actie, een offerte, of een informatieavond dan gebruiken wij je gegevens [naam, e-mailadres, adres en eventueel telefoonnummer] om contact met jou op te nemen voor die specifieke actie of om je vraag of opmerking te beantwoorden. Jouw gegevens worden voor geen verdere doeleinden gebruikt tenzij wij expliciet vooraf vermelden dat wij samenwerken met een externe partner.

Wat doen wij met jouw gegevens?

Wij gebruiken jouw gegevens alleen voor de actie, offerte of informatieavond waar je je voor aanmeldt. Mochten wij samenwerken met een externe partner dan vermelden wij dat er expliciet bij. 50 Tinten Groen Assendorp garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens.

Van abonnees op de nieuwsbrief worden uitsluitend naam en emailadres bewaard. 50 Tga verzendt zelf de nieuwsbrief; hiervoor wordt geen externe partij ingeschakeld.

Wie geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kan  zich onderaan de nieuwsbrief uitschrijven. Je gegevens worden dan uit de database voor de nieuwsbrief verwijderd.

Hoelang bewaren wij jouw gegevens?

Wij bewaren jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk is. Het staat je vrij om op elk gewenste moment een verzoek in te dienen om je persoonsgegevens uit ons bestand te verwijderen. 

Kan ik inzien welke gegevens 50 Tinten Groen Assendorp van mij heeft?

Je kunt op elk gewenste moment je gegevens bij ons opvragen, om in te zien welke gegevens wij van jou bewaren. Het staat je vrij om een correctie of verwijdering van gegevens te eisen. Je hebt daarnaast het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Contact met ons opnemen kan via welkom@50tintengroenassendorp.nl

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacy beleid te wijzigen. Op deze pagina vind je echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacy beleid op deze website.

Cookies

Deze website maakt geen gebruik van cookies