Warme burenpraat

Samen energie besparen

Een warm gesprek voor huurders, woningeigenaren en mensen met kopzorgen over de energierekening.

Deze bijeenkomst is al geweest. Je kunt gratis hulp krijgen bij energie besparen als je dat zelf niet kunt betalen via Warm Thuis Zwolle

Wat als het straks -10° is of het gas schaars wordt? De energieprijzen zijn geëxplodeerd en de winter komt eraan. Hoe kunnen we elkaar warm de winter door helpen? Op deze avond van warme burenpraat gaan we bespaartips (die geen geld kosten) delen en verzamelen. Ook gaan we op zoek naar sociale bespaarmogelijkheden.

Zowel huurders als wooneigenaren zijn welkom. Het gaat deze avond niet over warmtepompen of een warmtenet, maar over wat je zelf in je huis en met elkaar kunt doen. We willen met klem de mensen uitnodigen die om welke reden dan ook ervaring hebben met veel besparen. Anderen kunnen van jullie leren.

We presenteren meteen de mogelijkheden voor isolatie en kleine maatregelen die er zijn voor mensen met een laag inkomen: warmthuiszwolle.nl.

Wat staat er op het programma

  • Een ervaringsdeskundige vertelt
  • Tips delen en nieuwe oplossingen verzinnen
  • Presentatie van het warmthuis-programma voor mensen met een laag inkomen. Dit is van de gemeente, bewonersinitiatieven en sociale partners: warmthuiszwolle.nl.
  • Gratis maatregelen voor simpel energie besparen, van besparende douchekoppen tot tochtstrips.
  • Koffie en thee

Waar, wanneer, hoe?

Woensdag 14 december 19.30-21.30 uur. Inloop 19.15 uur.
De Enk, Enkstraat 67.
Toegang is gratis.

"Ik zie mezelf niet als iemand met energiearmoede. Want er zijn mensen die het veel slechter hebben dan ik. Maar toch blijk ik recht te hebben op hulp bij isoleren van Warm Thuis. Ik deel graag mijn ervaringen om anderen te helpen." Hester, huiseigenaar.


Volg ons


Blijf op de hoogte en praat mee.


Image Image Image Image
Image

Heeft jouw straat een straatambassadeur?


Het hart van onze beweging zijn de straatambassadeurs. Veel straten hebben een eigen contactpersoon. Heeft jouw straat ook een straatambassadeur?

Image