#003 | 1 mei 2019 | Vloerisolatie actie Assendorp

Lekker warm aan de voetjes in de winter?

Vloerisolatie actie Assendorp

Veel vloeren in Assendorp zijn van hout met een kruipruimte en een kelder. Vloerisolatie is een eenvoudige ingreep om warme voeten en een lagere energierekening te krijgen. Op 25 juni is om 19.30 uur in het Dominicanenklooster een bewonersavond over vloerisolatie. Meer info vind je op https://www.facebook.com/50tintengroenAssendorp

Laat je informeren, voor je gaat isoleren.

Bewoners van de Verenigingsstraat in Assendorp hebben zich verdiept in de mogelijkheden en drie soorten oplossingen geformuleerd. Ze informeren de rest van de wijk er graag over. Op de bewonersavond vind je alles wat je nodig hebt om je vloer te laten isoleren. Met ruimte voor vragen en direct bestelbaar.

Geniet nog van je kelder voordat je gaat isoleren. Met dat motto zijn er foto’s en een filmpje van kelders en kruipruimtes gemaakt en kruipruimteverhalen opgetekend. De campagnefoto met kikkerlamp is van een kelder en kruipruimte in de Verenigingsstraat, die is ingericht als een gezellige plek. Misschien wel voor de laatste keer.

50 tinten groen Assendorp

Deze vloerisolatieactie is onderdeel van 50 tinten groen Assendorp. Assendorp is een wijk met karakter. Om dat zo te houden hebben bewoners het initiatief genomen om de huizen te isoleren en energie te besparen, de wijk groener te maken en mobiliteit te verduurzamen. Met 50tintengroen Assendorp organiseren bewoners campagnes en helpen ze elkaar bij 50 verschillende soorten groene acties. Blauwvinger Energie is samen met bewoners in Assendorp initiatiefnemer van dit project en ondersteunt de bewoners. Meer informatie vind je op https://50tintengroenassendorp.nl/. Voor vragen kun je contact opnemen met welkom@50tintengroenassendorp.nl.


Geniet nog even va kelder voor je gaat isoleren!