Burenborrel 50 Tinten Groen | 24 september |  Sallandsweide

De komende jaren staan er verschillende werkzaamheden gepland in de straten rondom de Sallandsweide. Vernieuwen van de bestrating, realiseren van wateropvang, verbeteren of vervangen kabels en leidingen en het realiseren van meer groen. Tegelijkertijd spelen onderwerpen als mobiliteit en (heel actueel) het duurzamer maken van onze huizen en aardgasloze (betaalbare) warmte.

Als onderdeel van een pilot in de gemeente Zwolle is 50 Tinten Groen Assendorp gevraagd of wij, als bewoners, zélf de regie zouden willen pakken. Het gaat tenslotte over onze huizen, onze straat en onze buurt. Daarom hebben we de afgelopen periode gesprekken gevoerd in alle straten rondom de Sallandsweide.

Tijdens Burendag 24 september willen we samen besluiten óf en hoe we verder gaan. Uiteraard met en hapje en drankje. Je bent van harte welkom tussen 15:00 en 21:00 om te komen praten onder begeleiding van een hapje en een drankje.

Rond 19:00 zullen we, gezamenlijk, een beslissing nemen over het vervolg van het traject.

Je bent van harte welkom om lekker even binnen te lopen. Via onderstaande formulier kun je je aanmelden zodat Ome Toob weet hoeveel saté hij moet maken.

Locatie: Sallandsweide (parkje tussen Sallandstraat en Tweede Weidjesstraat)
 

Volg ons


Blijf op de hoogte en praat mee.


Image Image Image Image
Image

Heeft jouw straat een straatambassadeur?


Het hart van onze beweging zijn de straatambassadeurs. Veel straten hebben een eigen contactpersoon. Heeft jouw straat ook een straatambassadeur?

Image