Energiecoaches helpen besparen


 


Energiecoaches helpen besparen

Je energierekening verlagen en tegelijk het comfort in huis verhogen, kan vaak al met een paar simpele handelingen. Welke handelingen het meeste opleveren, daar kunnen we je bij helpen.

Onze energiecoaches komen graag, als buur en wijkgenoot, bij je langs. Ze geven dan met behulp van de online tool Hoomdossier tips voor simpele besparingsstappen. Ook kunnen ze aangeven waar je het beste in kan investeren en wat je beter nog even kan laten liggen.

Benieuwd waar jij op kunt besparen en hoe je je huis comfortabeler maakt? Maak gerust een afspraak met een van onze energiecoaches via dit formulier.

Assendorp huizen met gebruiksaanwijzing
Een van onze energiecoaches is Judith Heinen. “De huizen in onze wijk hebben karakter, maar zijn vaak niet goed geïsoleerd. Welke stappen kan je dan nemen? Hoe houden we onze huizen de komende winters comfortabel warm? En niet onbelangrijk, hoe houden we het koel in de zomer? Allemaal vragen die ons thuis best wel bezig houden, want ook wij hebben een huis in Assendorp met een gebruiksaanwijzing.

Meerdere coaches

Ieder jaar leiden wij, van 50 tinten groen Assendorp, weer nieuwe vrijwilligers op. Inmiddels zijn we met 11 energiecoaches in de wijk!

Wij willen de wijk in!
Vaak kun je met een paar simpele handelingen je energierekening verlagen én je comfort verhogen. Hoe mooi wil je het hebben? Dus heb je vragen; schakel ons in!”

Onze energiecoaches
De energiecoaches zijn Sibren, Joost, Olaf, Richard, Jeroen, Judith,  Leo, Frank, Ellen, Elea en Reinout.

“Weet je niet waar je moet beginnen met verduurzamen? Een energiecoach helpt je om de eerste stappen te zetten”.  Energiecoach Richard Veldkamp

Hier lees je waarom energiecoach Leo Procee het leuk vindt om je te helpen besparen.

Maak een afspraak
Wil je ook gratis bespaartips speciaal voor jouw huis? Vul het formulier hier in en we nemen contact met je op om een afspraak te maken met een energiecoach. Mailen kan ook: welkom@50tintengroenassendorp.nl


Volg ons


Blijf op de hoogte en praat mee.


Image Image Image Image
Image

Heeft jouw straat een straatambassadeur?


Het hart van onze beweging zijn de straatambassadeurs. Veel straten hebben een eigen contactpersoon. Heeft jouw straat ook een straatambassadeur?

Image