Oude ramen isoleren

Grote ramen, veel daglicht, prachtige glas-in-loodramen - onze Assendorpse huizen zijn prachtig. Maar een gevel die voornamelijk uit glas bestaat heeft ook zo zijn nadelen. Zodra de zon op de ruit staat wordt het bloedheet in huis, in de winter ontsnapt alle warmte door die grote voorruit en zo’n glas-in-lood raam is prachtig, maar je voelt de koude tocht er dwars doorheen waaien.

Hoe kan je je huis toekomstbestendig maken, zonder het oude karakter van je huis te verliezen? En hoe kies je een betrouwbaar bedrijf temidden van de vele opties? 

Een aantal Assendorpers zocht voor je uit welke bedrijven de kennis, kwaliteit en service in huis hebben. Deze bedrijven komen zich presenteren op de glasavond, en kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden van het isoleren van je mooie glas-in-lood ruit, HR++ glas, thermische en akoestische folies.

De glasavond is op dinsdag 27 september, 19:30 bij De Nieuwe Keuken, Assendorperplein. Er is ruimte om vragen te stellen, en na deze avond kan je vrijblijvend een offerte aanvragen voor het vervangen of isoleren van jouw glas(-in-lood). 

Aanmelden kan hier!

Wedstrijd

Van alle mooie bovenlichten (de glas-in-loodramen boven de voordeur) in Assendorp, wordt er één ruit gekozen die Brandglas in dubbel glas gaat zetten. Wil je meedoen? Stuur uiterlijk 25 september een foto van jouw bovenlicht met naam en adres naar welkom@50tintengroenassendorp.nl (Tip: neem de foto zo dat er licht doorheen schijnt, zodat we de kleuren mooi kunnen zien). 

Voorwaarden:

De winnaar krijgt een bon van maximaal €500 euro, te besteden bij Brandglass. Alleen te besteden voor het in dubbel glas zetten van een voordeur-bovenlicht, en alleen voor het raam van de winnende foto. Het bovenlicht zit boven een voordeur in (groot) Assendorp; Pierik en de stationsbuurt komen ook in aanmerking. Een bovenlicht kost tussen de €200 en €700 euro om in dubbel glas te zetten, hoe gecompliceerder het patroon hoe duurder het wordt. Het kan dus zijn dat je zelf iets bij moet betalen, maar voor de meeste ruiten is deze bon toereikend. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de glasavond op 27 september 2022.


Volg ons


Blijf op de hoogte en praat mee.


Image Image Image Image
Image

Heeft jouw straat een straatambassadeur?


Het hart van onze beweging zijn de straatambassadeurs. Veel straten hebben een eigen contactpersoon. Heeft jouw straat ook een straatambassadeur?

Image