#48 | 22 maart 2022 | Lezers aan de slag met Bespaarkrant

Lezers van De Assendorper ontvingen bij de maarteditie een extraatje: de Bespaarkrant van 50 tinten groen Assendorp. De bijlage viel in de smaak: vooral nu de energieprijzen stijgen zijn tips voor besparen welkom.

“Besparen is met de stijgende energieprijzen belangrijker dan ooit. En het is makkelijker dan je misschien denkt. In deze krant lees je hoe je met simpele maatregelen de gasrekening omlaag kan brengen. Bijkomend voordeel is dat je huis er comfortabeler van wordt. En als je het samen met de buren aanpakt is het nog gezellig ook.” Dat is hoe we de lezers prikkelden om aan de slag te gaan.

De Bespaarkrant geeft informatie over energiearmoede, iets waar zo’n 550.000 Nederlandse huishoudens mee te kampen hebben. Ook beantwoordde de krant de vraag ‘Je huis isoleren? Waar begin je?’

Om in de lentesferen te komen deelt de krant bespaartips voor de tuin van hovenier Adriaan Mosterman. Er was advies voor huurders en informatie over de elektrische bakfiets en deelauto. Verschillende bewoners delen hun beste tips en tricks.

De hele bespaarkrant lezen? Download -em hier.

Let op! In de gedrukte Bespaarkrant is er een foutje geslopen in de woordzoeker. Wil je meedoen met deze wedstrijd? Dan vind je hier de juiste versie. Doe mee en maak kans op een oesterzwam groeiset van AndersKoffie! Stuur je oplossing naar welkom@50tintengroenassendorp.nl.