In 5 stappen klaar voor gasloos

Hoe maak je je huis klaar om aardgasvrij te wonen? Er zijn verschillende adviezen in omloop. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Maar onze gids heeft een routekaart! Hij neemt je mee op safari in je eigen huis.

Op zoek naar de Big 5

In het webinar ‘In 5 stappen klaar voor gasloos’ neemt de gids je mee op safari naar de Big 5 in je eigen huis. Hij gaat niet op zoek naar wilde dieren, maar naar de 5 stappen die nodig zijn om je huis klaar te maken om van het aardgas af te gaan.

Ga jagen op kieren, verbaas je bij de radiator en ga vissen naar rendement. Bij elke stap leer je je huis beter kennen. Na het webinar weet je welke 5 stappen je huis klaar maken om gasloos te wonen. Ga je mee op safari?

Kijk hier het webinar 'In 5 stappen klaar voor gasloos" terug.

Download hier de handige Routekaart met de 5 stappen die je huis klaarmaken voor gasloos.

Maak een plan op maat voor je eigen huis

Oké, je hebt de 5 stappen geleerd om je huis klaar te maken voor aardgasvrij. En dan? Hoe breng je je nieuwe kennis in de praktijk? Energiecoaches helpen je op weg met het Hoomdossier. Hiermee kun je een plan op maat maken voor jouw eigen huis. Elk huis is immers anders!

Met je eigen routekaart weet jij straks precies welke stappen je moet nemen om je huis klaar te maken om van het gas af te gaan!

Maak hier een afspraak met een energiecoach en maak een plan op maat voor je eigen huis.

Het webinar ‘In 5 stappen klaar voor gasloos’ werd georganiseerd door de gezamenlijke Zwolse bewonersinitiatieven in opdracht van de gemeente Zwolle.


Volg ons


Blijf op de hoogte en praat mee.


Image Image Image Image
Image

Heeft jouw straat een straatambassadeur?


Het hart van onze beweging zijn de straatambassadeurs. Veel straten hebben een eigen contactpersoon. Heeft jouw straat ook een straatambassadeur?

Image