januari, 2023

27jan8:00 pm9:00 pmWebinar 'In 5 stappen klaar voor gasloos'

Meer

Details

Webinar: ‘In 5 stappen klaar voor gasloos’
Deze vijf stappen maken jouw huis klaar voor aardgasvrij

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Welke stappen zijn nodig voor een aardgasvrij huis? Er zijn verschillende adviezen in omloop, en vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Maar onze gids heeft een routekaart en wijst je de weg. Hij neemt je mee op safari in je eigen huis. Dat doet hij op vrijdag 27 januari om 20:00 uur bij de online show ‘Help! Mijn huis moet van het gas af!’ Op zaterdag 28 januari zitten energiecoaches van 10:00 – 12:00 uur klaar op verschillende plekken in de stad om de kennis van de online show in de praktijk te brengen en je op weg te helpen met een routekaart voor je eigen huis. ‘Help! Mijn huis moet van het gas af!’ Wordt georganiseerd door de Zwolse bewonersinitiatieven.

Op zoek naar de Big 5

Tijdens het webinar ‘In 5 stappen klaar voor gasloos’ neemt de gids je mee op safari naar de Big 5 in je eigen huis. Hij gaat niet op zoek naar wilde dieren, maar naar de vijf stappen die nodig zijn om je huis klaar te maken voor gasloos. Ga jagen op kieren, verbaas je bij de radiator en ga vissen naar rendement. Bij elke stap leer je je huis beter kennen. Na het webinar weet je welke vijf stappen je huis klaarmaken voor aardgasvrij. Ga je mee op safari?

Start met jouw routekaart naar aardgasvrij 

Oké, je hebt de vijf stappen geleerd om je huis klaar te maken voor aardgasvrij. En dan? Hoe breng je je nieuwe kennis in de praktijk? Kom op zaterdag 28 januari naar een van de vier Stadkamers (tussen 10:00 en 12:00 uur) of naar de nieuwe Berkum Energie Neutraal-ruimte in de Weijenbelt in Berkum (tussen 13:00 en 15:00 uur). Energiecoaches helpen je op weg met het Hoomdossier of de Verbeterjehuis app in Berkum, apps waarmee je een plan maakt voor jouw eigen huis. Elk huis is immers anders. Met jouw eigen routekaart weet jij met welke stappen je jouw huis klaarmaakt om van het gas af te gaan! Meld je hier aan!

Tijdstip

januari 27(vrijdag) 20:00 - januari 27(vrijdag) 21:00

X