september, 2022

27sep7:30 pm9:30 pmGlasavond, hoe isoleer je oude ramen?

Meer

Details

Grote ramen, veel daglicht, prachtige glas-in-lood ruiten – onze Assendorpse huizen zijn prachtig. Maar een gevel die voornamelijk uit glas bestaat heeft ook zo zijn nadelen. Zodra de zon op de ruit staat wordt het bloedheet in huis, in de winter ontsnapt alle warmte door die grote voorruit en zo’n glas-in-lood raam is prachtig, maar je voelt de koude tocht er dwars doorheen waaien. Hoe kan je je huis toekomstbestendig maken, zonder het oude karakter van je huis te verliezen? En hoe kies je een betrouwbaar bedrijf temidden van de vele opties? Hoe kan je je huis toekomstbestendig maken, zonder het oude karakter van je huis te verliezen? En hoe kies je een betrouwbaar bedrijf temidden van de vele opties?

Een aantal Assendorpers zocht voor je uit welke bedrijven de kennis, kwaliteit en service in huis hebben. Deze bedrijven komen zich presenteren op de glasavond, en kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden van het isoleren van je mooie glas-in-loodruit, HR++ glas, thermische en akoestische folies.

De glasavond is op dinsdag 27 september, 19:30 inloop, 20:00 start bij De Nieuwe Keuken, Assendorperplein. Er is ruimte om vragen te stellen, en na deze avond kan je vrijblijvend een offerte aanvragen voor het vervangen of isoleren van jouw glas(-in-lood).

Aanmelden kan hier!

Wedstrijd

Van alle mooie bovenlichten (de glas-in-loodramen boven de voordeur) in Assendorp, wordt er één ruit gekozen die Brandglass in dubbel glas gaat zetten. Wil je meedoen? Stuur uiterlijk 25 september een foto van jouw bovenlicht met naam en adres naar welkom@50tintengroenassendorp.nl (Tip: neem de foto zo dat er licht doorheen schijnt, zodat we de kleuren mooi kunnen zien). Lees hier meer!

Tijdstip

september 27(dinsdag) 19:30 - september 27(dinsdag) 21:30

X