september, 2020

26sep12:00 pm5:00 pm26 september 2020 | Warme burendag

Meer

Details

Op zaterdag 26 september, nationale burendag, zijn er allerlei activiteiten in de buurt. De Groene Loper organiseert de groene burendag en wij organiseren warme burendag.

Tijdens warme burendag kun je samen met jouw straat gezellig samenkomen én tegelijk energiebesparende maatregelen nemen in je huis. Je krijgt van ons een picknickmand gevuld met allerlei lekkers voor de gezelligheid en materialen om je huis energiezuinig te maken. Help elkaar een handje, en er zijn ook vliegende keeps actief in de buurt die komen helpen. Extra gezellig wordt het door de muzikanten die langskomen in je straat, in samenwerking met Muziek in de Tent.

Doe je al mee met groene burendag? En wil je ook meedoen met warme burendag? Niet getreurd, er komen nog meer warme burendagen aan. Bijvoorbeeld tijdens de Duurzame Huizenroute (31 okt – 7 nov) en tijdens NLDoet in maart 2021.

Roep jij je buren op om mee te doen? Dan regelen wij de rest. Wil je meedoen als deelnemer? Geef je dan op bij je straatambassadeur, of mail naar welkom@50tintengroenassendorp.nl

Onze bijdrage

  • Iemand is een paar uur aanwezig als vliegende keep voor hulp.
  • Je krijgt gratis materialen ter waarde van €75,- per huis, en tips om de cv-ketel af te stellen.
  • Je krijgt een burenbox met leuke en lekkere verrassingen.
  • Muziek in je straat

Praktisch

Wanneer: 26 september, 10:00 – 17:00 uur
Waar: Bij jou in de straat
Aanmelden: Meld je hier aan!
Kosten: geen

Meer weten?

Lees hier meer over warme burendag en simpel besparen.

 

Tijdstip

september 26(zaterdag) 12:00 - september 26(zaterdag) 17:00

Locatie

In jouw straat

X