november, 2020

14nov2:00 pm4:00 pm14 november 2020 | Samen zwerfafval opruimen

Meer

Details

Iedere tweede zaterdagmiddag van de maand van 14.00 tot 16.00 ruimen we op in Assendorp. We verzamelen bij de Enk waar materiaal zoals grijpers, afvalzakken en handschoenen klaarliggen. Je eigen grijper en/of handschoenen meenemen mag natuurlijk ook.

We leggen kort uit wat we gaan doen. We verdelen de wijk en de groep op zodat je met een groepje van maximaal 10 mensen (volgens corona maatregelen) een stukje van Assendorp opruimt. Zo pakken we het efficiƫnt aan omdat we dan verdeeld over de wijk lopen.

Waarom

Zwerfvuil op straat is een irritatie van velen. Ook Assendorp willen we schoon en mooi houden en dat doen we graag samen, want met elkaar op pad op gaan is een stuk leuker dan alleen. Wil jij bijdragen aan een schone wijk en gezellig 2 uurtjes wandelen en opruimen?

Uit onderzoek blijkt dat wanneer een omgeving opgeruimd is, men minder geneigd is om hun afval daar neer te gooien. Ook is aangetoond dat in een schone wijk bewoners zich veiliger voelen.

Praktisch

Wanneer: 14 november, 14:00 – 16:00 uur
Waar: de straten van Assendorp, verzamelen bij De Enk
Aanmelden: Meld je via deze link
Kosten: geen

Meer informatie

Er zijn geen kosten verbonden aan het gezamenlijk zwerfvuil opruimen. Benodigd materiaal wordt door Rova verzorgd. Door 50 tinten groen Assendorp wordt na afloop bij de Enk een gratis hapje en drankje aangeboden.

Tijdstip

november 14(zaterdag) 14:00 - november 14(zaterdag) 16:00

Locatie

De Enk

X