september, 2020

08sep7:30 pm9:30 pm08 september 2020 | Warmtecafé Maak je eigen plan voor je huis

Meer

Details

Tijdens het tweede warmtecafé van 50 Tinten Groen Assendorp Zwolle op 8 september, gaan we samen op zoek naar een praktische manier om onze oude huizen geschikt te maken voor de transitie.

We praten met duurzame energieadviseur (ook wel huisdokter genoemd) Lars Boelen over zijn 80-60-40 plan: een praktische aanpak waarmee je stap voor stap een transitie plan voor je eigen huis maakt. Want het beste plan maak je zelf. Wat zijn onze wensen als het gaat om comfort, wat is ons budget en onze ambitie? Hoe maken we een nul-meting van ons huis als goede basis voor een solide plan van aanpak? En welke stappen zijn eigenlijk het meest logisch? Gaan we eerst isoleren of kierendichten? Plaatsen we meteen een warmtepomp of kunnen we met onze oude cv-ketel eerst proefdraaien op lage temperatuur?

Tot slot laten we je kennis maken met het Hoomdossier. Een handige digitale tool waarmee je het regulieronderhoud én de transitie goed kunt plannen en budgetteren.

Deze tweede editie van het Warmtecafé vindt helemaal online plaats. Meld je aan, ontvang een Zoom-link en schuif gezellig aan.

Spreker

  • Duurzame energieadviseur Lars Boelen

Praktisch

Wanneer: 8 september, 19.30-21.30 uur
Waar: online via Zoom, zorg voor je eigen drankje en knabbel 🙂
Aanmelden: Meld je via deze link. Je krijgt een Zoom-link voor aanvang
Kosten: geen

Meer over de warmtecafés

In een serie van vijf warmtecafés gaan wij, samen met onze buren, ontdekken hoe wij onze woningen warmer, comfortabeler en energiezuiniger kunnen maken. Gasloos wonen en energie besparen krijgen landelijk steeds meer aandacht. Met deze warmtecafés gaan we in Assendorp inspiratie opdoen en kennis delen over de warmtetransitie. We laten ons inspireren door praktische, werkende oplossingen uit onze buurt en de rest van Nederland. Ook nodigen we deskundigen uit om zo samen onze toekomst in de wijk vorm te geven. Het zijn gezellige en inhoudelijke ontmoetingen waar  je nieuwe buren leert kennen, nieuwe kennis opdoet over huis en wijk en je tips krijgt om praktisch aan de slag te gaan.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Olaf Heinen: welkom@50tintengroenassendorp.nl of kijk hier.

Tijdstip

september 8(dinsdag) 19:30 - september 8(dinsdag) 21:30

Locatie

Online

X