maart, 2020

17mrt7:30 pm9:30 pm#08 | 17 maart 2020 | Bewonersavond over zonnepanelen (helaas uitgesteld tot nader order ivm corona virus, bericht volgt)

Meer

Details

Zonnepanelen voor mensen met en zonder dak

Dit voorjaar organiseert 50tintengroenAssendorp opnieuw een zonnepanelenactie voor mensen met én zonder plek op hun eigen dak. Deze keer met een zonnebloemwedstrijd met een gratis zonnepaneel voor de winnaar. Er komt een nieuwe aanbieder voor panelen op je eigen dak en we hebben een aanbod samen met de Zwolse energiecoöperatie Blauwvinger Energie voor zonnepanelen als je geen plek op je eigen dak hebt.

Binnenkort is er een speciale bewonersavond. Meer info:
https://50tintengroenassendorp.nl/zonnepanelenactie

 

Wie heeft de grootste?

Dit jaar combineren we de zonnepanelenactie met een wedstrijd voor de hoogste zonnebloem in Assendorp. Bij de uitnodiging voor de zonnepanelenactie krijgen mensen een zakje zonnebloemzaadjes. Als je die niet in de bus hebt gekregen, kun je een zakje met zaadjes alsnog krijgen, stuur dan even een berichtje. In september meten we wie de grootste zonnebloem heeft. De winnaar krijgt een gratis zonnepaneel: als onderdeel van de actie of een los reispaneel. Meer informatie over de actie en de wedstrijd met reglement lees je op https://50tintengroenassendorp.nl/zonnebloemwedstijd/

Tijdstip

maart 17(dinsdag) 19:30 - maart 17(dinsdag) 21:30

Locatie

De Enk

X