april, 2020

28apr8:00 pm#08 | 28 april 2020 | Anderhalvemeterzonnepanelenactie

Meer

Details

De zonnepanelenactie gaat door in de slow down, maar wel anders. Op 28 april om 20.00 uur is de digitale bewonersavond voor de zonnepanelenactie. Dan leggen we uit hoe de zonnepanelenactie verloopt zodat het corona-proof is. Aanmelden kan via welkom@50tintengroenAssendorp.nl. Dan krijg je een link naar de webinar.

Meer informatie over het programma vind je in ons filmpje: https://youtu.be/sDpeTfG2AQA

Vraag hier een offerte aan voor zonnepanelen

Zonnepanelen voor mensen mét en zonder dak
Dit voorjaar organiseert 50tintengroenAssendorp opnieuw een zonnepanelenactie voor mensen met én zonder plek op hun eigen dak. Deze keer met een zonnebloemwedstrijd met een gratis zonnepaneel voor de winnaar. Er komt een nieuwe aanbieder voor panelen op je eigen dak en we hebben een aanbod samen met de Zwolse energiecoöperatie Blauwvinger Energie voor zonnepanelen als je geen plek op je eigen dak hebt.

Salderen en corona-proof
Tijdens het webinar leggen we uit hoe we de leverancier gekozen hebben, hoor je het aanbod, kun je vragen stellen aan de leverancier en aan ons technische team. We leggen je uit hoe de nieuwe salderingsregeling werkt en waarom het nog steeds voordelig is om zelf zonnepanelen op je dak te leggen. Ook vertelt de aanbieder uit hoe de panelen corona-proof gelegd gaan worden. Tenslotte zijn er nog tuin-tips voor de zonnebloemwedstrijd.

Wie heeft de grootste?
De zonnebloemwedstrijd gaat ook door! Zaai je eigen zonnebloemen en maak kans op een gratis zonnepaneel. Als je nog geen zaadjes hebt ontvangen, en nu in de tuin aan de slag wilt, kun je er een zakje ophalen op de Pierik: Magnoliastraat 25, in de voortuin onder het bankje. In september meten we wie de grootste zonnebloem heeft. De winnaar krijgt een gratis zonnepaneel: als onderdeel van de actie of een los reispaneel. Meer informatie over de wedstrijd met reglement lees je op
https://50tintengroenassendorp.nl/zonnebloemwedstijd/

Tijdstip

april 28(dinsdag) 20:00

Locatie

Online

X