november, 2020

05nov7:30 pm9:30 pm05 november 2020 | Vloerisolatie avond

Meer

Details

Op donderdag 5 november is de vloerisolatie avond. Vloerisolatie is een van de meest effectieve manieren om energie te besparen in je huis. Je vloer isoleren heeft enorm veel voordelen. We vertellen je er graag alles over op deze avond.

MELD JE AAN

Liesbeth Rijkdijk van Hogeschool Windesheim komt iets vertellen over het project Warmtewachters. Studenten van de hogeschool doen onderzoek om slimmer energie te besparen. 50 tinten groen Assendorp zorgt voor het contact met bewoners die hun slimme meter laten uitlezen door de studenten. Op die manier werken we er aan mee om een tool te ontwikkelen die het makkelijker moet maken om energiebesparende maatregelen te nemen.

Verder hebben we een mooi aanbod voor vloerisolatie en bodemisolatie die speciaal geschikt zijn voor de oude Assendorpse huizen. We hebben ook een ecologisch verantwoorde variant voor je.

Als je -ook tijdens het thuiswerken- warme voeten wilt deze winter, én wilt besparen op je energierekening, kom dan naar de digitale vloerisolatie-avond. We starten om 19:30 uur. Bij aanmelding krijg je een zoom-link om in te loggen.

Praktisch

Wanneer: 5 november, 19.30-21.30 uur
Waar: online via Zoom
Aanmelden: Meld je via deze link. Je krijgt een Zoom-link voor aanvang
Kosten: geen

Meer informatie

Lees hier over de andere activiteiten tijdens (wegens corona aangepaste) Duurzame Huizenweek.

Tijdstip

november 5(donderdag) 19:30 - november 5(donderdag) 21:30

Locatie

Online

X