Gratis professioneel energieadvies

Let op deze actie wordt momenteel niet meer aangeboden!

Gratis professioneel energieadvies

Er zijn veel goede redenen om je huis te verduurzamen en te besparen op energie. Of je nu een lagere energierekening wilt, een comfortabeler huis zonder tocht, of een bijdrage wilt leveren aan het klimaat, de meeste Assendorpers gaan graag aan de slag. Daarom geeft 50 tinten groen Assendorp 100 gratis energieadviezen weg.

Niet ieder huis is hetzelfde, niet elk budget even groot en niet alle maatregelen hebben evenveel resultaat; soms zie je door de bomen het bos niet meer. Dan kan een Energieadviseur handig zijn. Een van onze onafhankelijke adviseurs komt bij je langs om samen te kijken naar de mogelijkheden. Kun je het dak, de gevel, vloer of ramen (beter) isoleren? Heb je energieverspillende apparaten in huis of is je CV ketel aan vervanging toe?

Voor jouw woning kijken we samen welke maatregelen de meeste energiebesparingen opleveren, het comfort verhogen en het binnenklimaat verbeteren. Het advies bezoek duurt ongeveer 60 tot 90 minuten.

Uitgebreid verslag met overzicht van jouw huis

Na afloop krijg je een verslag van het bezoek en een overzicht van de maatregelen die je kunt nemen. Zo weet je waar je aan toe bent en kun je betere beslissingen nemen op weg naar een duurzamer huis. Ook helpen we je op weg met het invullen van je gegevens in het Hoomdossier: een super handige onlinetool voor het onderhoud en verduurzamen van je huis.

Het advies is vrijblijvend en inspireert je hopelijk tot verduurzamen van je huis maar verplicht je tot niks. Deze service kost normaal € 200 - €300. Wie het eerst komt wie het eerst maalt!

Actievoorwaarden:

  • Alleen voor bewoners van Assendorp
  • Alleen voor huiseigenaren
  • Deelnemers geven toestemming aan 50TGA om de adviezen te gebruiken om meer inzicht te krijgen in het isolatieniveau van de wijk
  • Gegevens worden niet verkocht of weggeven aan commerciële partijen
  • Meld je met onderstaand formulier aan voor een gratis energieadvies