#38 | 12 juli 2021 | Warme burendag is weer live, samen verduurzamen is een feestje!

Zaterdag 3 juli was er voor het eerst weer een echte ouderwetse Warme Burendag in Assendorp. Gelukkig zijn de COVID maatregelen achter de rug en konden we elkaar weer in levende lijve ontmoeten in de straat. Wat was het weer een feestje en wat hadden we geluk met het weer. Er was live muziek van onze Assendorpse Margriet en Reinder en een straattafel vol lekkers bij de koffie. Want verduurzamen is een feestje waard!

200 energiebesparende maatregelen in een middag

Vijf straten in onze wijk zijn samen aan het klussen gegaan om hun huizen warmer en duurzamer te maken. Uiteraard kwamen de gratis materialen van 50 Tinten Groen Assendorp. Met 48 buren hebben we ruim 200 maatregelen genomen. Van kierdichting bij de deur tot het juist instellen van onze CV-ketels. Zo besparen we samen weer veel energie en worden onze huizen comfortabeler.

Doe je ook mee op 25 september?

Wil je ook een gezellige middag met je buren ├ęn tegelijkertijd geld en het milieu (be)sparen? Meld je dan nu aan voor onze volgende Warme Burendag op 25 september. Mail dan naar welkom@50tintengroenassendorp.nl. Lees hier meer informatie over onze warme burendagen.

Foto’s van Warme Burendag op 3 juli 2021 door Anke Olthof en Kirsten Notten