#014 | 19 februari 2020| Zonnepalen actie


Zonnepanelen voor mensen mét en zonder dak
Dit voorjaar organiseert 50tintengroenAssendorp opnieuw een zonnepanelenactie voor mensen met én zonder plek op hun eigen dak. Deze keer met een zonnebloemwedstrijd met een gratis zonnepaneel voor de winnaar. Er komt een nieuwe aanbieder voor panelen op je eigen dak en we hebben een aanbod samen met de Zwolse energiecoöperatie Blauwvinger Energie voor zonnepanelen als je geen plek op je eigen dak hebt.

Voor ieders gezondheid hebben we de bijeenkomst van 17 maart in De Enk afgelast. Ook de aanvankelijk geplande online bijeenkomst gaat niet door. We verplaatsen de zonnepanelenavond naar een andere datum in de toekomst. Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor de nieuwe datum, of meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wie heeft de grootste?
De zonnebloemwedstrijd gaat wel door! Zaai je eigen zonnebloemen en maak kans op een gratis zonnepaneel. Als je nog geen zaadjes hebt ontvangen, en nu in de tuin aan de slag wilt, laat het weten, dan zorgen we dat ze op de een of andere manier bij je terecht komen. In september meten we wie de grootste zonnebloem heeft. De winnaar krijgt een gratis zonnepaneel: als onderdeel van de actie of een los reispaneel. Meer informatie over de actie en de wedstrijd met reglement lees je op
https://50tintengroenassendorp.nl/zonnebloemwedstijd/