#011 | 15 NOVEMBER 2019 | Maak tot eind 2019 gratis kennis met autodelen

De mobiliteitsmakelaar van 50 tinten groen heeft samen met de gemeente Zwolle een hele mooie actie voor Assendorpers: probeer nu gratis autodelen uit! Wil je weten hoe het is om een deelauto te huren? Tot eind 2019 krijg je je geld terug als je een auto huurt via Snappcar of Myheels.

Waarom deze actie?

Autodelen heeft veel voordelen. Minder auto’s in de straat betekent namelijk meer ruimte voor groen. In een straat met veel groen heb je minder last van overstromingen en hittestress. Meer groen is ook beter voor biodiversiteit: hoe meer soorten planten, hoe meer insecten en andere dieren zoals vogels. En, als je toch een auto gebruikt, dan is het makkelijker om een parkeerplek te vinden!

Daar kom nog bij dat je onderaan de streep door autodelen goedkoper uit bent dan wanneer je een auto bezit. Zoals autodeler en Assendorper Joost Vlot zegt: “Ik hoef geen auto te kopen, ik heb geen onverwachte kosten voor onderhoud én ik rijd goedkoper per kilometer!”

Hoe werkt het?


1. Ga naar www.snappcar.nl of www.mywheels.nl en kijk naar het aanbod van deelauto’s in (de buurt van) Assendorp.

2. Meld je aan op één van deze platforms.

3. Kijk welke deelauto beschikbaar is op de data dat jij een auto zou willen gebruiken en boek deze.

4. Betaal de verhuurder en gebruik de auto waar je hem voor wilt gebruiken.

5. Meld je met jouw betalingsbewijs bij de Mobiliteitsmakelaar en je krijgt jouw bedrag tot maximaal €50,- vergoed. Dat kan tijdens zijn spreekuur op woensdag tussen 10 en 11 in multifunctioneel centrum De Enk, via a.broer@heelbreed.nl of bel hem even via 06-14801303.

Bekijk hier het actuele aanbod in Assendorp:
https://www.snappcar.nl/auto-huren/assendorp
https://mywheels.nl/assendorp

Lees hier meer over autodelen en de voorwaarden van deze actie.